Buitenschoolse opvang

Na schooltijd is het tijd voor leuke dingen. Het ene kind wil lekker buiten uitrazen, de ander kiest ervoor om heerlijk te ontspannen met een boek of een gezelschapsspelletje. Kinderen krijgen bij ons op de BSO veel keuzevrijheid. We beginnen in ieder geval met een gezamenlijk fruit- en drinkmoment. Even bijkomen van de dag en gezellig bijkletsen. Daarna mogen ze kiezen wat ze gaan doen. En keuze is er volop!

Dagelijks kunnen de kinderen kiezen uit een aanbod van activiteiten op het gebied van de pijlers Sport, Cultuur, Natuur & Avontuur, Multimedia & Techniek en Wereldwijs. De coaches bezoeken de BSO regelmatig om uitdagende activiteiten te ondernemen. Kinderen worden ook uitgenodigd om zelf activiteiten te bedenken en regelmatig organiseren de oudere kinderen een leuke activiteit voor de jongere kinderen.

Onze BSO vindt alleen plaats op onze locatie Zuid. We maken gebruik van de multifunctionele ruimtes binnen het IKC-gebouw, maar trekken er ook vaak op uit. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de eigen Zonnekinderenbusjes. Lees meer over buitenschoolse opvang van Zonnekinderen.

Voorschoolse opvang

Voor ouders die vroeg moeten vertrekken van huis en niet zelf in de gelegenheid zijn hun kind naar school te brengen is het mogelijk om voorschoolse opvang af te nemen. Uw kind kan rustig zijn of haar eigen meegebrachte ontbijt nuttigen en nog even spelen voordat de schooldag begint.

Vakantieopvang

Vakantie is voor kinderen dé tijd om te ontspannen, te genieten en spelen. Tijdens iedere vakantie is er een programma met diverse activiteiten die op de locatie zelf plaatsvinden en uitstapjes buiten de deur. Ook pakken de coaches tijdens de vakanties extra groot uit. Er is dan een speciaal activiteitenprogramma op het gebied van de pijlers. Lees meer over vakantieopvang op de site van Zonnekinderen.

Bekijk de foto’s onze buitenschoolse opvang.